Når man er FDFer i FDF Viborg 1, er man til klassemøde hver onsdag ... men der sker også en masse andre ting. Vi tager på ture og lejre og vi deltager i forskellige arrangementer sammen med andre FDFere fra nær og fjern.

Kredsweekend i Vranum Bakkehus

19. - 21.- november 2021

Kom og vær med når hele kredsen tager på kredsweekend i Vranum Bakkehus - her skal vi lege, hygge og fjolle som vi gør det allerbedst i FDF - og så slipper vi for mor og far en hel weekend.

Tilmeld dig her

Juleafslutning for hele kredsen

Onsdag den 8. december 2021 inviteres alle kredsens medlemmer og deres forældre til fælles juleafslutning. HUSK din nissehue, din uniform og varmt tøj. Vi skal være både ude og inde.

Skøjtebane-tur for hele kredsen

Onsdag den 5. januar 2022

Traditionen tro starter vi det nye år med en tur på skøjtebanen for alle kredsens medlemmer.

Medbring 20kr. til leje af skøjter - eller medbring dine egne skøjter.

Nytårsgudstjeneste i Viborg Domkirke

FDF-kredsene i Viborg Netværk holder Nytårsgudstjeneste i Viborg Domkirke onsdag den 12. januar 2022 kl. 18.30. Familie og venner er velkomne.

Sommerlejr på Møgelø

2.-8. juli 2022

Traditionen tro tager vi på sommerlejr på Møgelø, men i år er lejren kun for tumlinge og pilte, for væbnere, seniorvæbnere og seniorer skal på landslejr.

Landslejr 2022

Hvert 5. år holder FDF landslejr for sine ældste medlemmer, så i sommeren 2022 skal alle væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere fra FDF Viborg 1 på 10 dages lejr sammen med 10.000 andre FDFere.

Det er en KÆMPE oplevelse, så sæt allerede nu et stort X i kalenderen.

FDFs landslejr afholdes 6.-15. juli 2022 på Friluftscenter Sletten

Læs mere på landslejrens egen hjemmeside