Om at være væbner

Går du i 5. eller 6. klasse, bliver du væbner i FDF Høje Taastrup. Væbnere mødes hver Torsdag kl. 18.00-19.30. Som væbnere er vi lige lidt sejere. Vi elsker at være ude hvor vi blandt andet arbejder med reb og rafter, tænder bål og hygger. Vi har et stort kredshus, her har vi vores værksted til at være kreativ i, ligesom vi har vores store sal hvor vi elsker at laver videofilm og spiller gulvhockey. Når vi ikke er hjemme i vores kredshus, tager vi på ture, sover i telt og shelter. Vi dyster også mod andre væbnerklasser når vi hvert år deltager i Væbnermesterskabet som er for alle væbner i FDF. Her er plads til alle!

Mød væbnerlederne:

August Pihl

August har styr på alle de sjove væbneraktiviteter, om det skulle være klatring, kanosejlning, madlavning, koder eller bål. Med August ved roret kommer væbnerne igennem alle mulige spændende aktiviteter.

Tlf. 50 51 21 12

Christian Præstholm Eilertsen

Christian kaster sig over administrative opgaver, som en flok børn kaster sig over sukkerholdige madvarer. Han er god til praktiske spørgsmål fra forældre.

Så binder han leg, tro og spørgsmål om livet sammen for at udvikle væbnere og give plads til undring.

Tlf. 30 25 88 72

Christian.P.Eilertsen@FDF.dk

Emma Pihl

Emma er god med plastre, sørger for at alle husker at drikke vand mellem de sjove aktiviteter, og er knivskarp på strikke. Hun er en omvandrende idedatabase og kan øge humøret for en hver væbner.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.