Om at være leder og voksen:

Vil du gerne være med til at skabe et ståsted for børn og unge at møde verden fra? I FDF Høje Taastrup kan du lige præcis det. I FDF har vi med kristne værdier fokus på at skabe et ståsted gennem et inkluderende fællesskab, stærke relationer, leg, snak om tro og engagementet et demokratisk og bæredygtigt samfund. For at kunne skabe sådan et ståsted er der et hav af opgaver, som man i fælles flok løfter i FDF. Her er mulighed for at skabe de direkte relationer til børnene gennem planlægning og udførsel af møder og turer, udvikle vores mødelokation Bøgegården, brygge kaffe, sørge for at alt grej er på plads, skabe gode bånd til lokalområdet, og meget mere. I FDF Høje Taastrup deler vi det at være voksen op i tre grupper: Lederne, hjælpende hænder og bestyrelsen.

Ledere

Som leder er du med til at planlægge, forberede og udføre sjove, seriøse, og værdiskabende aktiviteter, møder, arrangementer og turer for børn og unge. Du vil få en unik relation til en række børn og unge. Gennem tiden vil du se dem vokse og udvikle sig, en udvikling som du kan være med til at præge. Udover at give børn og unge et ståsted at møde verden fra, vil du også blive en del af et stærkt lederfællesskab. Det er rig mulighed for at få nye venner, udvikle og udfolde dig som menneske og få nogle fede oplevelser!

Hjælpende hænder

Som hjælpende hånd vil du være med til at faciliterer at mødet med børn og unge overhovedet kan finde sted og kan ske under gode forhold. Du vil få mulighed for at teste nye kræfter af eller gøre brug af noget du allerede er god til. I FDF Høje Taastrup kunne dette inkludere at lave mad på lejre, styre et projekt om anskaffelse af materialer og aktiver (såsom klatrevæg, bålhytte, m.m.), opdatering af hjemmesider, brygning af kaffe og hyggesnak med forældre og meget andet. Ligegyldig hvad du brænder for, er der helt sikkert noget, hvor DIN hjælp kan gøre det federe at gå til FDF!

Bestyrelsen

Som organisation og foreningen er det essentielt, at vi har en bestyrelse. Som medlem af bestyrelsen er du med til at understøtte foreningen med administrative opgaver, samt at sætte en retning for kredsens udvikling.

Hør mere om at være frivillig i FDF i podcasten 'Fangst':

Mød kredslederne:

Kredslederne er i det daglige bindeleddet mellem alle voksne i kredsen. Vi tager sig af udvikling af kredsen og har ansvar for at støtte de voksne til at kunne varetage deres opgaver i FDF og skabe et godt fællesskab. Tag endelig fat på os for at høre mere!

August Pihl

August er opvokset i FDF og har massere erfaring indenfor friluftsaktiviteter. Skal du bruge et crash-kursus i at starte bål, planlægge en weekend aktivitet eller snakke om fly, så er August altid klar.

Tlf. 50 51 21 12

Christian Præstholm Eilertsen

Christian kaster sig over administrative opgaver, som en flok børn kaster sig over sukkerholdige madvarer. Udover at kunne sætte dig ind i vores hjemmesidestruktur og FDFs formål, ambitioner og værdier, er han også klar til at hjælpe dig til at lave en god andagt.

Tlf. 30 25 88 72

Christian.P.Eilertsen@FDF.dk