Går du i 7. eller 8. klasse, bliver du seniorvæbner i FDF. Seniorvæbnerne mødes hver torsdag kl. 19.30-21.00.

Som seniorvæbner kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller give kredshuset en makeover med naturmaterialer og genbrugsguld.

Mød lederne for seniorvæbnerne nedenfor.

Jakob Harder

Jakob tager sig tid til at sætte sig og snakke om verdens store spørgsmål og problemer. Ofte har han interessante og spændende elementer med til at engagere seniorvæbnerne og skabe plads til undring.

Tlf. 21 73 18 19

Karsten Kejlhof

Karsten elsker friluftliv og deler glæden med seniorvæbnerne. Sammen med Karsten laver seniorvæbnerne en masse FDF-aktiviteter, såsom klatring, mad over bål, kodeløsning og raftebyggeri.

Tlf. 21 21 99 88

Jacob Bang

Jacob får seniorvæbnerne til at lege sig helt ind i aktiviteterne. Alle kommer op og stå og kaster sig ud i nye udfordringer, når Jacob er med.

Nikolaj Schejbel Nielsen

At have Nikolaj med er en garanti for at sikkerheden er i top. Han tester alt selv først og går ikke nemt i stykker.

Han er kreativ og finder altid nye måder at give seniorvæbnerne unikke minder.

Tag afsted

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7.-8. klassekurser. Dit første kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.