Om at være senior

Fra du går i 9. klasse, til du fylder 19 år, er du senior i FDF. Seniorerne mødes hver torsdag fra 19.45-21.15.

Som senior kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter sammen med din seniorvenner, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller hygge om bålet med lækker gourmetmad. Som senior har du også mulighed for at blive assistentleder for kredsens yngre klasser.

Mød seniorlederne:

Jakob Harder

Jakob tager sig tid til at sætte sig og snakke om verdens store spørgsmål og problemer. Ofte har han interessante og spændende elementer med til at engagere seniorne og skabe plads til undring.

Tlf. 21 73 18 19

Jacob Bang

Jacob får seniorne til at lege sig helt ind i aktiviteterne. Alle kommer op og stå og kaster sig ud i nye udfordringer, når Jacob er med.

Nikolaj Schejbel Nielsen

At have Nikolaj med er en garanti for at sikkerheden er i top. Han tester alt selv først og går ikke nemt i stykker.

Han er kreativ og finder altid nye måder at give seniorne unikke minder.

Victor Iversen

Victor er en ren legeonkel. Nogle vil mene at han bare er en forvokset teenager for han kan infiltrere en hver leg og sørge for at alle seniorer er med.

Tag afsted

Som senior har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.