Går dit barn i 3. eller 4. klasse, bliver han eller hun pilt i FDF. Piltene holder møde hver torsdag kl. 18.00-19.30.

I vores pilteklasse sætter vi stor fokus på perler (mærker) og at lære hvordan man tænder bål, bruger kompas, pionerer og andre færdigheder, der er gode at kunne indenfor FDF. Det hele handler ikke kun at lære, men i stor grad om at have det sjovt sammen. Vi leger, hygger og får nye venner. Hvis du synes det lyder spændende, så kom og mød os.

Mød lederne for piltene nedenfor.

Morten Christiansen

Morten har været Pilteleder i længere tid end piltene har levet. Han har styr på flokken og kunne snildt udkonkurrere Piltene i en besnøringskonkurrence.

Tlf. 20 71 02 43

Anders Börskov Larsen

Anders er en rigtig legeonkel. Når han er med i legen, er der ingen sure miner. Så har han også bare styr på alt grej, når man sådan skal afsted på tur.

Katrine Schejbel Nielsen

Toptunet og sprængfuld af ideer. Katrine er nyligt uddannet gennem FDFs lederuddannelse. Hun har ideer der sætter alle børn i spil og skaber et stærkt sammenhold børnene imellem.

Ea Datter Rix

Ea er ekstra omhyggelig med at skabe en god forbindelse til det enkelte barn. Hun er nysgerrig og tager sig tid til at høre på børnenes fortællinger og tanker, så alle føler sig velkommen.

Josephine-Emilie Christiansen

Josephine-Emilie møder dit barn med et smil. Hun er hurtig til at invitere nye med til legen. Ingen bliver overset, når Josephine-Emilie er til stede.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.