Om at være pilt

Går dit barn i 3. eller 4. klasse, bliver han eller hun pilt i FDF. Piltene holder møde hver torsdag kl. 18.00-19.30.

I vores pilteklasse sætter vi stor fokus på perler (mærker) og at lære hvordan man tænder bål, bruger kompas, pionerer og andre færdigheder, der er gode at kunne indenfor FDF. Det hele handler ikke kun at lære, men i stor grad om at have det sjovt sammen. Vi leger, hygger og får nye venner. Hvis du synes det lyder spændende, så kom og mød os.

Mød piltelederne:

Morten Christiansen

Morten har været Pilteleder i længere tid end piltene har levet. Han har styr på flokken og kunne snildt udkonkurrere Piltene i en besnøringskonkurrence.

Tlf. 20 71 02 43

Katrine Schejbel Nielsen

Toptunet og sprængfuld af ideer. Katrine er nyligt uddannet gennem FDFs lederuddannelse. Hun har ideer der sætter alle børn i spil og skaber et stærkt sammenhold børnene imellem.

Josephine-Emilie Christiansen

Josephine-Emilie møder dit barn med et smil. Hun er hurtig til at invitere nye med til legen. Ingen bliver overset, når Josephine-Emilie er til stede.

Arild Juhl Larsen

Arild er en erfaren FDF leder, som i 2011 vandt prisen for bedste leder i FDF. Han vender nu skarpt tilbage efter at have været på barsel.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.