Medlemskab

Nye medlemmer optages fra august til efterårsferien, hvis der er plads. Ønsker du at starte på et andet tidspunkt, så kontakt Maria på mariaharbo@FDF.dk for at høre, om det er muligt.

Link til indmeldelse her

I løbet af få dage får du besked, om der er plads på holdet eller venteliste. Besked kommer pr. mail, hold venligst også øje med spam*. Efter indmeldelse modtager I en opkrævning af kontingent. Vi tilbyder at prøve FDF gratis 3 uger, derfor ligger betalingsfristen efter prøvetiden. Herefter betales kontingent eller barnet udmeldes igen.

Vi ønsker ikke, at økonomi skal afholde nogen fra at blive FDFer. Derfor er det muligt at søge støtte til kontingentet ved at kontakte Maria på mariaharbo@FDF.dk for mere info.

Medlemsservice

I FDFs medlemssystem kan alle forældre logge ind via deres egen mail. Ved første login anmoder man om at få koden tilsendt, herefter kan man se og rette oplysninger om sig selv og indmeldte barn/børn.

Link: https://medlem.fdf.dk

Mere info om oprettelse i medlemsservice: Manual

Udmeldelse

Ønsker du ikke længere at være medlem af FDF, så log ind i FDFs Medlemsservice og anmod om udmeldelse.

*OBS om manglende mails

Vi oplever desværre, at nogle mailsystemer automatisk afviser mails fra FDF. Tjek derfor spam og undgå det ved at gå ind i mailens indstillinger og tillade mails fra afsenderen: notifikation@medlem.fdf.dk

Spørgsmål til medlemskab og medlemsservice

Hvis medlemsservice driller: Send en mail til Daniel på ziggi@FDF.dk

Forbundsskjorte

I FDF har vi vores forbundsskjorte på, når vi mødes. Her sættes mærker direkte på uden at skulle sys. Når du er blevet medlem kan du købe en i vores butik. Du kan også købe en brugt - spørg eventuelt på kredsens facebook.

Der er intet krav om at medlemmer skal bære skjorte.

Skjorter og andet udstyr kan købes online eller i alle Eventyrsports butikker:

Eventyrsport