FDF Familie

Formålet er at give familierne gode oplevelser sammen, med udgangspunkt i FDFs aktiviteter. Her vil være mulighed for sammen at lære nyt, få fælles oplevelser og møde andre familier. Vi planlægger aktiviteter som sang, leg, bål, opgaveløb, naturoplevelse, fortælling og kreative sysler m.m. Deltagerne har også mulighed for at byde ind med ønsker og aktiviteter.

Når familien tilmelder sig FDF Familie, betales der kontingent på 350 kr. pr. barn over 2 år. Der udfyldes en indmeldelse for alle børn og en børneattest for alle voksne.

Hvis ældre søskende er medlem af en FDF-klasse, er de velkomne til at deltage i møderne uden ekstra betaling. Aktiviteterne tilrettelægges efter de 2-6 årige.

Det anbefales at have praktisk tøj på efter vejret, da de fleste af vores aktiviteter foregår udendørs. I kredshuset har vi adgang til toiletter og køkken, og her findes også værksted og møderum, som vi nogle gange vil benytte.

Klasseleder: Sara Gamborg

Sara Gamborg

Tlf. 26 36 23 73
saragamborg@gmail.com

Laura Stadum

Hanne Kaag Frøkjær

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.