Klasserne i FDF

FDF Familie: 2-6 år med voksne

Puslinge: sidste år i børnehaven og 0. kl.

Tumlinge: 1.-2. kl.

Pilte: 3.-4. kl.

Væbnere: 5.-6. kl.

Seniorvæbnere: 7.-8.

Seniorer: 9. kl. - 18 år

Orkester: fra 2. kl.

Sæsonen 2023-24

FDF-sæsonen starter med fælles sæsonstart 23. august 202. Her kan nye medlemmer komme og være med, husk dog tilmelding inden! De ugentlige møder starter i uge 35. Vi har ikke møder i skolernes ferier, og juleferien er på ca. 1 måned. Udover møder tilbyder vi ca. 4 lejrture og nogle dagsarrangementer hver sæson. Vi har tradition for at holde fælles jule- og sommerafslutning hvor forældre og søskende inviteres. Møderne slutter en uge før skoleernes ferie, sommerlejr holdes typisk i skolernes sommerferie.

Program

Klassernes programmer kan ses ved at klikke på fanerne her til venstre og vælge "Kalender".

I programmet kan du læse, hvad der skal ske til mødet - og her står også, hvis mødet afholdes et andet sted, er aflyst eller kræver særlig påklædning, så husk at læse det! Programmet planlægges og afvikles af frivillige ledere.

Kontakt

Hver klasse har en ansvarlig klasseleder, som kontaktes ved spørgsmål, afbud mm. Info findes under hver klasses fane.

Hvordan foregår et FDF-møde?

På et typisk møde starter vi med en sang og en leg, derefter starter aftenens aktivitet. Ved mødets slutning er der samling, hvor vi ofte hører en historie, synger en sang og der gives beskeder.

Har du også lyst til at være med?

Vi tilbyder nye medlemmer at være med 3 gange gratis, men alle skal meldes ind. Hvis der er plads på holdet, kan børn optages i løbet af sæsonen. Skriv til Maria på mariaharbo@FDF.dk og hør nærmere.

Forældre

Forældre er velkomne til at være med til mødet eller drikke en kop kaffe i kredshuset. Efter et par møder er de fleste børn klar til at sige farvel ved mødets start.