Vores formål er at få så så mange børn og unge ud at sejle og opleve godt sømandskab og fællesskabet ombord. Vi samarbejder derfor ofte med andre FDF kredse eller spejdergrupper om at tage på togter og aftenture sammen. I Søkredsen gør vi meget ud af at uddanne vores egne folk, så når du er medlem hos os så skal du også lære en masse om navigation, skibsarbejde, sejlads, sikkerhed og vedligehold af skibet.

Er gammelt træskib kræver også en del vedligehold, så i løbet af vinteren er der mange opgaver der skal løses, før skibet bliver klar til næste sæson. Der skal males og laves vedligehold og mindre håndværksopgaver. Der er altid en masse at lære her om forskellige håndværks, såsom træ, el og vand og meget mere. Det vigtigste omkring dette arbejde er at vi hygger os med det sammen.

Du skal være velkommen til at tage med ud og sejle inden af du bliver medlem hos os, tag gerne dine forældre med, de vil sikkert også syntes godt om en tur på Øresund.

FDF Københavns Søkreds, er stiftet i 1962 hvor søkredsen anskaffede Skibladner II.

Bliv medlem

Læs mere om hvordan du bliver medlem hos os. Hvis du ønsker en prøve at sejle med en enkelt tur så er det okay, men hvis du skal sejle mere skal du melde dig ind i enten Søkredsen eller Skibladners støtteforening.

Bliv medlem