FDF Landsdel 2

Velkommen til FDF Landsdel 2

FDF Landsdel 2 består 43 kredse fordelt i det midtjyske. Fra FDF Klim-Throup-Vust i nord til FDF Frederiks i syd, og fra FDF Grenaa i øst til FDF Lem i vest. Landsdelens kredse er samlet i 9 lokale netværk, hvor formålet er at understøtte hinandens daglige FDF-arbejde.

Landsdelen har en landsdelsledelse, som har det overordnede ansvar for landsdelens aktiviteter og for at gennemføre landsdelens lederuddannelse. Desuden er det landsdelsledelsens opgave at inspirere til løbende debat af arbejde i FDF.

Du kan følge med i hver der sker ved at følge i Landsdelens Facebookgruppe her.

OBS OBS OBS

IKKE ALLE UNDERSIDER OPDATERES, DA VI AFVENTER NY HJEMMESIDEPLATFORM!

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus