Vi regner selvfølgelig med du kommer hver torsdag, men skulle du blive forhindret så husk at meld afbud til din leder.

Tag tøj på efter vejret, da vi ofte er ude. Medbring også gerne en drikkedunk.

Programmet kan du se på forsiden.

Lidt billeder fra væbnermøder og hike på sommerlejren 2021.

Torsten Alveen Schmidt

Leder

Tlf. 51 82 67 67

Torsten er indbegrebet af FDF Havdrup. Han har trådt sine børnesko her og har så vidt vides vist aldrig været væk fra kredsen. Torsten har dermed med en enorm viden omkring FDF og har altid en god ide til en aktivitet og andre sjove påfund. Torsten er gift med Susanne som er kredsleder.

Randi Bjerg Anholm

Leder

Tlf.:

Randi har mange års erfaring med FDF fra andre kredse. Hun og familien flyttede til byen i 2021 og skulle selvfølgelig deltage i den lokale kreds - hvilket vi nyder godt af. Tidligere har Randi været tumlingeleder, men i år prøver hun kræfter med en anden klasse.

Astrid Smith

Assistent

Astrid har været i FDF Havdrup i mange år og har derved deltaget i mange lejre og kurser. Astrid synes det er sjovt at lege, men fordyber sig også gerne i opgaver og aktiviteter og hjælper til hvor der er behov for det.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.