Vi regner selvfølgelig med du kommer hver mandag, men skulle du blive forhindret så husk at meld afbud til din leder.

Programmet kan du se på forsiden

Tag tøj på efter vejret, da vi ofte er ude. Medbring også gerne en drikkedunk. Skal vi på tur er det en god ide at huske toiletbesøg hjemmefra.

Mød lederne og assistenten for tumlingene nedenfor.

Camilla Toft

Leder

Tlf.: 29217636

Camilla startede med at være medlem af bestyrelsen, men over årene har det udviklet sig. Sidste år var hun puslingelederassistent og i år har hun overtaget Tumlingeklassen sammen med Lucca. Camilla har været en del af FDF i 5 år og i kraft af bestyrelsesarbejdet kender hun kredsen indefra. Hun glæder sig til nogle sjove og spændende møder med Tumlingene

Lucca Kosack

Leder

Tlf. 3048 0883

Lucca har været med i FDF Havdrup siden 3.klasse. Hun har deltaget på et utal af kurser og lejre som har rustet hende til opgaven med først at være assistent og nu leder. Lucca er meget engageret og tillidsfuld, elsker at lege og fjolle rundt. Børnene er glade for hendes evne til både at fjolle men samtidig være rolig.

Olivia Valentin

Assistent

Olivia har fået FDF ind med modermælken da hendes far har været med i FDF Havdrup i mange år. Hun har god erfaring med mindre børn og har deltaget i flere kurser der har rustet hende til opgaven som assistent. Olivia er altid klar med kram og trøst elsker at igangsætte lege og er en god historiefortæller.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.