Vi regner selvfølgelig med du kommer hver onsdag, men skulle du blive forhindret så husk at meld afbud til din leder. Det er selvfølgelig vigtigt at du kun kommer hvis du føler dig frisk og rask.

Programmet kan du se på forsiden

Tag tøj på efter vejret, da vi ofte er ude. Medbring også gerne en drikkedunk. Skal vi på tur er det en god ide at huske toiletbesøg hjemmefra.

Mød lederne og assistenten for tumlingene nedenfor.

Mette Gry Eriksen

Leder

Tlf.: 2576 6707

Mette Gry har en lang FDF karriere bag sig. Hun har derfor en masse viden og gode ideer til hvad man kan lave af aktiviteter. Mette Gry har holdt pause fra FDF nogle år, men kom til FDF Havdrup for nogle år siden, og det er alle rigtig glade for.

Lucca Kosack

Assistent

Lucca er en meget erfaren FDF'er. Lucca har deltaget på flere kurser hos FDF der har rustet hende til opgaven med at være assistent. Lucca er meget engageret og tillidsfuld og børnene er glade for hendes rolige facon.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.