Vi regner selvfølgelig med du kommer hver onsdag, men skulle du blive forhindret så husk at meld afbud til din leder. Det er selvfølgelig vigtigt at du kun kommer hvis du føler dig frisk og rask.

Programmet kan du se på forsiden

Tag tøj på efter vejret, da vi ofte er ude. Medbring også gerne en drikkedunk. Skal vi på tur er det en god ide at huske toiletbesøg hjemmefra.

Mød lederen og assistenten for puslingene nedenfor.

Susanne Alveen Schmidt

Leder

Tlf. 61 30 44 71
susanne@alveen.dk

Erfaren FDF'er født i 1979. Jeg startede i FDF Ugerløse som 6-årig sammen med en veninde. Det er blevet til et livslangt forhold og en livsstil. FDF har været med til at gøre mig til den jeg er. Igennem FDF har jeg fået fantastiske oplevelser, udfordringer, erfaringer med mangt og meget, mødt kærligheden, deltaget på et utal af lejre og tilbragt mange timer.
Jeg blev assistent for et hold puslinge, da jeg var 13 år. Igennem årene har jeg været leder for alle FDF-klasser. Hver klasse har sin charme og sine fordele. I efteråret 2005 mødte jeg Torsten på et FDF-kursus. Vi blev gift i 2008. Han var vokset op i FDF Havdrup, og her blev jeg så medlem. Sammen har vi 4 børn, som naturligvis også er FDF'ere. Kredslederposten overtog jeg i 2012. Det var en ny en spændende opgave at få pustet liv i en kreds, der var på kanten til at lukke. Det lykkedes heldigvis i fællesskab med dygtige ledere og andre voksne, så vi i dag er stolte af en velfungerende kreds.
Jeg er uddannet pædagog med natur som liniefag i 2005. Jeg har været afdelingsleder i en naturbørnehave i ca. 10 år. For nuværende er jeg tilsynsførende pædagog i dagplejen i Holbæk Kommune.
Har du spørgsmål til kredsens liv og virke, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Camilla Lauritzen

Assistent

***Camilla har pt orlov fra som puslingeassistent***

Camilla har selv været FDF'er i Havdrup da hun voksede op. Camilla er den kreative sjæl som altid har en god ide til hvad man kan få ud af selv de mindste ting.

Camilla arbejder til daglig i en børnehave hvor hun hjælper med det administrative.

Camilla Toft

Lederassistent

Tlf.: 29217636

Camilla er en del af bestyrelsen i FDF Havdrup men har påtaget sig opgaven med at hjælpe til ved puslingmøder. Camilla har været en del af FDF i 5 år og i kraft af bestyrelsesarbejdet kender hun kredsen indefra.

Shila

Assistent

Shila har været medlem af FDF Havdrup i mange år, så hun er en erfaren en af slagsen. Shila har været på mange kurser udbudt af FDF, der har hun lært en masse om hvad man kan lave til FDF og hvordan man formidler det så børnene bliver optaget af det. Shila er en super legekammerat og bliver aldrig træt af at lege.

Olivia

Assistent

Olivia har som Shila været med i FDF Havdrup i mange år. Hun har god erfaring med mindre børn og har deltaget i flere kurser der har rustet hende til opgaven som assistent. Olivia er altid klar med kram og trøst.

Filippa Alveen

Assistent

På trods af Filippas unge alder er hun særdeles erfaren i FDF. Hendes efternavn afslører at hun er barn af 2 ledere i kredsen, hvilket gør at hun har alle kompetancerne til at kunne byde ind og assistere til puslingemøderne.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.