Vi regner selvfølgelig med du kommer hver mandag, men skulle du blive forhindret så husk at meld afbud til din leder.

Programmet kan du se på forsiden

Tag tøj på efter vejret, da vi ofte er ude. Medbring også gerne en drikkedunk. Skal vi på tur er det en god ide at huske toiletbesøg hjemmefra.

Mød lederen og assistenten for puslingene nedenfor.

Susanne Alveen Schmidt

Leder

Tlf. 61 30 44 71
susanne@alveen.dk

Erfaren FDF'er født i 1979. Jeg startede i FDF Ugerløse som 6-årig sammen med en veninde. Det er blevet til et livslangt forhold og en livsstil. FDF har været med til at gøre mig til den jeg er. Igennem FDF har jeg fået fantastiske oplevelser, udfordringer, erfaringer med mangt og meget, mødt kærligheden, deltaget på et utal af lejre og tilbragt mange timer.
Jeg blev assistent for et hold puslinge, da jeg var 13 år. Igennem årene har jeg været leder for alle FDF-klasser. I efteråret 2005 mødte jeg Torsten på et FDF-kursus. Vi blev gift i 2008. Han var vokset op i FDF Havdrup, og her blev jeg så medlem. Sammen har vi 4 børn, som naturligvis også er FDF'ere. Kredslederposten overtog jeg i 2012. Det var en ny en spændende opgave at få pustet liv i en kreds, der var på kanten til at lukke. Det lykkedes heldigvis i fællesskab med dygtige ledere og andre voksne, så vi i dag er stolte af en velfungerende kreds.
Jeg er uddannet pædagog med natur som liniefag i 2005. Jeg har været afdelingsleder i en naturbørnehave i ca. 10 år. For nuværende er jeg leder i en børnehave i Hedehusene.
Har du spørgsmål til kredsens liv og virke, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Filippa Alveen

Assistent

På trods af Filippas unge alder er hun særdeles erfaren i FDF. Hendes efternavn afslører at hun er barn af 2 ledere i kredsen, hvilket gør at hun har alle kompetancerne til at kunne byde ind og assistere til puslingemøderne.

Mathilde Toft

Mathilde har været med i FDF Havdrup siden hun var 7 år. Mathilde er et stort legebarn og elsker at igangsætte og være med til lege og aktiviteter. Mathilde møder man kun hver 2. gang da hun også har fodbold at passe.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.