Væbnermesterskabet 2023 -

I Kristihimmelfartsferien 2023 tog 6 væbnere/seniorvæbnere til Væbnermesterskabsfinalen sammen med 1500 andre FDF'ere - der blev dystet i en masse skøre sjove spændende og udfordrende discipliner alle dage - og man fik set både Indre København, Farum og omegn, Ungdomsøen m.v. Inden finalen havde der været nogle optaktsdage tidligere på foråret i kredshuset med forskellige opgaver man kunne løse.

Alt i alt en spændende og anderledes lejr at være på. Tak til forældre der kom med aftensmad så der kunne slappes af og hygges inden aftenoplevelserne.

Fastelavnsforberedelser

30.01.23 Tumlinge har dekoreret tønderne til fastalavn i Sognehuset. De arbejdede meget koncentreret og det var et super flot resultat.

Landslejr 2022 Ørkenjuvelen

I 2022 stod uge 27+28 i Landslejrens tegn.

Ca. 30 børn, unge og voksne tog til Sletten ved Silkeborg og havde en fantastisk lejr hvor temaet var MOD. Der blev bl.a. testet mod i trætoppe, i vandland og i kanoer hvor der blev afprøvet hvad man normalt ikke må se video her.

Alt i alt en fantastisk lejr hvor alle der var med var vokset en smule ved hjemkomsten.

Hvis du vil se vores lejr kan du klikke her

PUSTUMPI DAG

D. 2. April havde vi en fantastisk hyggelig dag i Næstved, hvor vi rejste "Jorden rundt på 6 timer". Vi mødte en masse sjove udfordringer, som vi skulle løse sammen.

Alle deltagerne fik et flot mærke til FDF-Skjorten.

Sommerlejr 2021

En helt igennem fantastisk sommerlejr er slut. Tak til alle børn og voksne der gjorde os klogere på nogle af FN's verdensmål.

Sommerhygge for puslinge og tumlinge på stranden

Inden sommerferien var der arrangeret tur til stranden. Alle nød at få kigget på små dyr i vandet, gravet i sandet og dyppet tæerne i det skønne vand.

April 2021

Puslinge og Tumlinge laver stort insekthotel imens væbnerne hygger om bålet.

Lidt billeder fra mødet 11.11

Piltene var på cykeltur med lys i hjulet. Væbnerne bagte småkager. Tumlingene lærte om bål og lavede "næsten" popcorn og så blev der leget en masse. Puslinge lavede hemmeligheder på 1. sal så ingen billeder derfra.

Onsdagsmøde i Karlstrup Nyskov

D. 28.10 var Puslinge og Tumlinge i Karlstrup Nyskov. Mørket sænkede sig hurtigt så det blev til gemmeleg i stedet for indsamling til julekrea. Her blev modet testet i forhold til at gemme sig i mørket. Bagefter blev der spist en medbragt bolle og fortalt en god historie om Sodoma og Gomorra.

Sommerlejr 2020

Her er lidt billeder fra Sommerlejren 2020 som gik til Ugerløse.

Pilte, væbnere og seniorvæbnere cyklede fra Havdrup til Ugerløse, det var en skøn men også lidt hård tur. Ugen bød på besøg af Æslet Eigil, 2 fødselsdage, lagkageløb, brændehugning, madlavning, tur til friluftsbad, popcorn på bål og beautysalon i det fri.

Video fra sommerlejren kan ses her

REN NATUR 2020

Onsdag d. 9 september samlede vi skrald i Kalkgraven. Det var en stor opgave, men den blev løst i fællesskab - især fordi at mange de skønne FDF'ere havde sørget for at tage deres forældre med. Vi var ca. 60 der samlede skrald. Bagefter blev skraldet ombyttet til mad på Mcdonalds.