Januar: Nytårsmach; vandretur i Marbækområdet

Februar: Skovhytterne det bedste sted, vi løfter i flok og kan derved overkomme mere en de enkles eget maksimale. Erfaringsudveksling og de bredeste skuldre bærer det største læs.

Marts: Foredrag, naturvejleder eller andet relevant (inspirationskilde til nye aktiviteter, foreningsrepræsentant, instruktør)

April: Marbæk på cykel

Maj: Generalforsamling og friluftsliv (herunder primitiv madlavning og andet godt fra bålet/grillen)

Juni: Børnevenlig Sankt Hans, hyggeligt aftensbål med snobrød og skumfiduser (medlemmerne opfordres til at medbringe børn/børnebørn)

August: Orienterings-aktivitet i Marbækområdet, skiftende mellem kort og kompas, o-løb, postløb, klippetænger, geocaching eller noget helt andet.

September: Skovhytterne det bedste sted, vi løfter i flok og kan derved overkomme mere en de enkles eget maksimale. Erfaringsudveksling og de bredeste skuldre bærer det største læs.

Oktober: Friluftsliv, aktiviteter som giver varme i vintertid – fra jord til bord – hvor er vi i dag og hvordan kom vi dertil. Klassiske retter eller helt nye med ”gamle” ingredienser.

November: Adventsaktivitet; en tur i skoven efter materiale til juledekorationer, samt naturligvis fremstilling af samme.

December: Eventuelt en nissejagt i Marbæk, hyggelig børneaktivitet – for medlemmernes børn/børnebørn