Vores Hjemme-FDF 2021 er Gode Gerninger.

For hver god gerning der udføres, og sendes til os, donere Novo Nordisk 20 kroner til Danmarks Indsamling, som i 2021 støtter børn, der er ramt af coronakrisen.

Danmarks Indsamlingen slutter med et stort TV-show på DR den 6. februar. Det er inden denne dato, at børn og unge i FDF gennem gode gerninger kan støtte indsamlingen.

De gode gerninger kan udføres inden for følgende ti kategorier:

- Indsaml noget skrald

- Hjælp dyrene i naturen/haven

- Hjælp din nabo

- Bag en kage til en, du vil glæde

- Ring/skriv til dine bedsteforældre

- Send en hilsen til nogen på et plejehjem

- Hjælp nogle nybagte forældre

- Gå en tur med en ven/nabo/familiemedlem

- Gør en hemmelig tjeneste for nogen

- Læs en historie højt for et andet barn

Der er frit valg på alle kategorier og man kan registrere lige så mange gode gerninger, som man kan nå at få udført.

Imens du udfører din gode gerning må du rigtig gerne tage nogle billeder med din telefon af dig og din gerning - og sende til os på 6021 5989 (AC), så skal vi sørge for at dine billeder kommer ud på FDF Vodskovs Facebookside og FDF Vodskovs hjemmeside.

Når du er færdig med din gode gerning, skal du gå ind på Gode Gerninger (godegerninger.nu) og registrere den, så får du også et diplom, du kan printe ud.

For at inspirere, har vi i FDF Vodskov valgt, at du eksempelvis kan "hjælpe dyrene i naturen/haven", hvor du har mulighed for at lave en hjemmelavet fuglekasse og fuglekugler.

Alle medlemmer får leveret materialer direkte til Jer og Jeres familie - og så kan du bare komme igang med at smelte, samle og skrue.

Vejledning kan hentes her.

Husk, at alle dine gode gerninger skal være registreret senest den 6. februar for at tjene penge til Danmarksindsamlingen.

Selv om du ikke når at få lavet fuglekasse og fuglekugler inden 6. februar, er du selvfølgelig velkommen til at lave det bagefter.

Vi arbejder på at lave en artikel til den lokale Vodskov Avis, hvor vi ønsker at bringe nogle af billederne - er du IKKE interesseret heri, skal du og dine forældre give os besked.

Hvis ikke du hænger fuglekassen op i din egen have, vil vi gerne have den samlede fuglekasse retur, for så hænger vi dem op ved Stampehuset og i Borgen.

Når du deltager i denne aktivitet med gode gerninger, får du et Relationsmærke til din skjorte, når vi mødes igen.

Vi passr godt på hinanden og glæder os til at se Jer, når der bliver mulighed for det.