Orkesteret holder øveaften hver onsdag, og er du 9 år og derover kan du blive elev.

Vores Brass Band holder øveaften hver onsdag kl. 19.00 – 20.30 og vi underviser nye medlemmer onsdag eftermiddag kl. 16 – 17.

Det foregår alt sammen i FDFs kredshus, Almindsøvænget 1

Vi er et traditionelt blæseorkester med rødder i den engelske musiktradition for blæseorkestre – deraf navnet Brass Band.

Vores repertoire spænder vidt med marcher, underholdnings- og filmmusik, kirkemusik, sange og salmer.

Vi tager gerne ud for at spille til forskellige arrangementer, dels i FDF regi, men også når der fest i gaden et eller andet sted i Silkeborg og omegn.

Vores brass band blev startet i 1908, og er altså mere end 100 år gammel, men vi spiller stadig, og for at kunne gøre dette, er det nødvendigt, at vi hele tiden har tilgang af nye musikere.

Derfor er nye elever en vigtig del af vores virke, og en gang om året laver vi en kampagne i kredsen, for at få nye elever.

Undervisningen er gratis når man er medlem af en FDF kreds i Silkeborg og man kan låne et instrument, så er du fyldt 9 år og har lyst til at prøve, så er du velkommen til at kontakte Paul Erik.

Som tilflytter til Silkeborg og FDF’er uden orkester er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan altid bruge forstærkning på de forskellige stemmer i bandet.

Paul Erik Didriksen

Kontakt:
Tlf. 91977067
Mail: didriksen@fiberpost.dk