Vi samler ind digitalt

Vær med, når en digital udgave af Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling løber af stablen søndag den 14. marts 2021. Sammen gør vi en forskel for mennesker i yderste nød.

Lige nu står problemerne i kø for verdens fattigste.

Klimaforandringernes konsekvenser er en realitet, og samtidig har corona-pandemien været med til at forværre problemer, der eksisterer i forvejen. Sult, ulighed og konflikter.

Når vi samler ind den 14. marts, går pengene blandt andet til klimahjælp som:

  • Træplantning, der modvirker jordskred og kan bremse voldsomme oversvømmelser.
  • Vandpumper og vandrensningsanlæg, som sikrer folk rent drikkevand.
  • Køkkenhaver og nye afgrøder, der kan klare tørke og omskifteligt vejr.

Vi må som næstekærlige mennesker ikke vende det blinde øje til. Verdens fattigste har mere end nogensinde brug for en håndsrækning. Vi må i stedet bevare håbet og troen på, at vi kan gøre en forskel.


Gør en forskel - meld dig som digital indsamler
For andet år i træk sætter Corona-pandemien en stopper for vores traditionelle dør-til-dør indsamling. Men det betyder ikke noget, for dem vi hjælper, om støtten er samlet ind fysisk eller digitalt. Det betyder noget, at den når frem.

Derfor kan du stadig gøre en verden til forskel ved at melde dig som digital indsamler. Det er meget enkelt. Du kan bl.a. dele sognets indsamling via Facebook. Med få klik kan du være med til at gøre en forskel – endda hjemme fra stuen. For yderligere info eller tilmelding, kontakt Susanne fra Mariehøj Kirke eller læs hvordan på kirkens hjemmeside

Mariehøj Sogn:

Susanne Rasmussen: Tlf. 2398 3142 – sr@km.dk

https://www.mariehoj-kirke.dk/

https://www.noedhjaelp.dk/indsamling