Seniorerklassen er for drenge og piger i alderen 15 år -18 år

En senior Ja, hvad er det? Det er et sœrt folkefœrd. Nogle går i folkeskolen, andre går på gymnasium eller handelsskole, og så er der dem der er i lære, men det har sådan set ikke noget med det at gøre - fælles for Seniorerne er, at de er både til "vild" aktion og kaffe slapperas og det gør vi vores bedste for at give dem i form af jævntlige udfordringer á lá "Husk lige vovepelsen" møder. Kaffeslapperas er ren råhygge. Der udover er der mere eller mindre sort humor og sjov i gaden. Tonen er både rå og hjertelig.

Som senior kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter sammen med din seniorvenner, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller hygge om bålet med lækker gourmetmad. Som senior har du også mulighed for at blive lederassistent for kredsens yngre klasser.

Mød lederne for seniorerne herunder.

Mødedag: Onsdag
Tid kl. 18:30 til 20:30

Stefan Rasmussen

Klasseleder

Tlf. 26 84 59 88

Tag afsted

Som senior har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.