FDF Skjorte - Uniform

Vi ser gerne, at alle fra pusling og opefter har og bruger en uniform, FDF skjorte, når vi er til møde, på tur eller lejr.

Skjorten kan købes som ny i FDFs egen butik www.55nord.dk, men hvorfor ikke starte med at købe en brugt - du kan efterspørge en sådan på FDF Aulums Facebookgruppe eller søg i Facebookgruppen 'FDF genbrugs guld'.

Vi har et lille udvalg af skjorter hængende i Kredshuset. Dem kan man prøve for at finde frem til rette størrelse.

Til familie FDF forventer vi ikke, at man har en uniform på. Man kan overveje, om man skal have en FDF t-shirt eller lignende. Vores butik 55nord.dk har et pænt sortiment af det vi kalder sekundære uniformer, som de selvfølgelig glad og gerne sælger.

Kreds- og klassebetegnelse til skjorten

Man køber mærkerne med kredsbetegnelse (FDF Aulum) til skjorten hos os. Det koster kr. 5,00) skal betales med MobilePay.

Vi har også et lager af klassebetegnelserne (tumling, pilt osv.), De såkaldte zippertags, som vi sælger. De koster kr. 10,00

Udstyr til ture og lejre

I forbindelse med ture og lejre kræves der typisk også lidt forskelligt udstyr som fx spisegrej, sovepose, liggeunderlag mm. Vi har lavet en lille guide om dette. Den findes også her på hjemmesiden

www.55nord.dk

er FDFs egen onlinebutik. Den er eneforhandler af særligt FDF udstyr som fx uniformer og har desuden et bredt sortiment af friluftsudstyr.

Tjek den ud - følg linket i sidehovedet

Bliv medlem af deres kundeklub 'klub high five' og få altid min 10% rabat på ikke i forvejen nedsatte varer.

Spejdersport - fysisk butik i Herning

Her kan man også blive medlem, og som FDFer får man også her 10% rabat på ikke i forvejen nedsatte varer.