En del af landsforbundet Frivilligt Drenge- og Pigeforbund FDF

I FDF Aulum er vi en del af landsforbundet FDF Frivilligt Drenge- og Pigeforbund. Organisationen har sine rødder i den danske folkekirke. Vi er ca. 25.000 FDFere på landsplan, heraf er vi ca. 100 FDFere i Aulum, hvor der i øvrigt har været FDF siden foråret 1935.

Kernen er fællesskab og gode relationer

Kernen i FDF er fællesskabet mellem børn, unge og voksne - det at lege, hygge, grine og tale sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi tror i FDF på, at alle har noget at bidrage med til fællesskabet, og det præger den måde, vi er sammen på.

Et kristent ståsted

De voksne, frivillige ledere møder børnene og de unge med et kristent livssyn. Vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevante for dem i den tid, vi lever i.

Fantasi og skøre udfordringer

I FDF Aulum vil vi gerne inspirere vores medlemmer til at tænke kreativt og bruge fantasien. Vi vil gerne udfordre dem - og det sker altid i trygge rammer.

Aktiviteterne er mangfoldige, men leg og friluftsliv udgør ofte den røde tråd både i de ugentlige møder, og når vi er på tur og lejre.