Seniorvæbnere går i 7. og 8. klasse

Det laver vi

Seniorvæbnerne - vi er gode til at hygge, men vil også gerne lære noget nyt, så vi bliver udfordret på sjove måder, når vi bygger med rafter, tager på adventure race, knokler med koder, laver bål på avancerede måder, opfinder pandekagevendere eller noget i den dur. hygger, leger, bygger med rafter eller hvad vi nu lige har lyst til.

Desuden tager vi på forskellige weekendture og lejre, ligesom vi deltager på forskellige mesterskaber, både regionalt og nationalt.

Program

Bliv klog på kursus

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7.-8. klassekurser. Dit første kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser.

På kurserne møder du FDFere fra hele landet. Sammen får I store oplevelser og mindeværdige øjeblikke - der bliver skabt venskaber for livet. Samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

At tage på kursus er bare for fedt!

Mødetidspunkt

Seniorvæbnerne mødes mandage kl. 18.30-20.30

Seniorvæbnerledere

Bo Sørensen

Tlf. 22 51 02 29

Kristian Ørsø Nibe Don

Tlf. 50 41 40 85

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år. De tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.