Familie FDF er for hele familien - børn og voksne i alle aldre

Det laver vi

Til Familie FDF elsker vi at være i og bruge naturen, at lege og bruge vores fantasi.

Hver gang skal vi sammen lave bål og fremtrylle lækkerier over bålet. Og så vil vi gå på opdagelse i naturen og bruge de ting vi måske finder til blandt andet kreative udfoldelser, vi vil lege og udforske vand, jord, biller og meget meget andet... Det vigtigste af alt er, at børn og voksne leger, hygger og har det sjovt sammen.

Familie FDF holder stort set altid til udendørs - om solen skinner, det regner eller sner, så: Sørg for at være klædt på til at begå sig i det vejr, dagen byder på og til aktivitetsprogrammet fortæller om.

Hvem kan være med?

Familie FDF er for hele familien - børn, unge og voksne. Hele familien går til FDF sammen og sammen med de andre deltagende familier dyrker vi fællesskabet og de gode oplevelser gennem leg, aktiviteter og udeliv.

Når vi planlægger, tager vi afsæt i før-skolebørn, men der vil være aktiviteter til alle aldre.

Alle er velkommen - både familier, hvor børn i forvejen er medlem af FDF Aulum og også familier, som ingen tilknytning har til FDF i forvejen.

Bemærk børn skal følges med voksne:-)

Mødetider

Familie FDF mødes 1. lørdag i måneden kl. 9.30-12.30. Undtagelser kan være hvis der er sammenfald med skoleferie/helligdagsweekender.

Kalender:

7. oktober
4. november

Tilmelding og pris

Tilmelding og betaling sker på: 61 65 54 77

Der vil være tilmelding til Familie FDF fra gang senest fredag ​​eftermiddag.

Man betaler også fra gang til gang kr. 50,00 pr. familie (uanset hvor mange man er). Betaling sker over mobile pay

Der er altså ingen krav om medlemskab af FDF Aulum, og man bliver ikke opkrævet et kontingent, hvis man i øvrigt ikke har børn indmeldt i FDF.

Lederne

Stine G Jørgensen

Tlf. 61 65 54 77

Randi Stærk

Tlf. 50 56 73 20

Kristian Ørsø Nibe Don

Tlf. 50 41 40 85

Thomas Væggemose

Tlf. 30 74 06 56

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.