Lidt om vores hytte

Brinken er FDF K5´s egen hytte, som ligger et lille stykke uden for Allerød nærmere sagt mellem Brødeskov og Børstingerød mose. Hytten råder over sovepladser til ca. 25 personer ialt, hvoraf de 17 er på sovesalen. Den omkringliggende grund er på 7.500 kvadratmeter, så der er nok plads at boldre sig på. Grunden indeholder bålplads og boldbane og masser er spændende beplantning, som man kan gemme sig i.

Fra Allerød station er der en rask gå tur på ca. 3 km. turen tager ca. 45 min.

Hytten indeholder en stor opholdsstue med brændeovn, sovesal med 19 køjesenge, lederværelse, toilet og køkken, hertil udendørs redskabs- brændeskur.

Der er 22 sengepladser i hytten

Lån og udlejning

Hytten kan lånes gratis af medlemmer af FDF K5, såfremt det godkendes af kredsledelsen. Hytten rengøres og efterlades i samme stand, som man modtog den.

Der opkræves betaling for forbrug af strøm og vandafledning til samletank. Prisen er 100 kr. pr døgn for strøm og 10 kr. pr. person pr. døgn for vandafledning. (priser besluttet af bestyrelsen d. 26/10 2022)

Forældre kan låne hytten såfremt deres børn som er medlemmer af kredsen er med.

Hytten udlejes ikke ud eksternt, da der er en flere praktiske forhold ved hytten, som gør at den ikke er egnet til udlejning.

Hyttens indretning

1. Lederværelse
2. Toilet/håndvaske
3. Entre
4. Opholdsrum
5. Køkken
6. Sovesal

Hyttens adresse

FDF K5 Brinken
Vejs Ende 9
3450 Allerød
Længdegrad: 55:52:56N, Bredegrad: 12:19:07E

Se på kort her

Gå fra Allerød

Download rutekort her

Hytteforvalter

René Torstensen
rkt@fdf.dk
22 62 01 49