Lederne i FDF er de vigtigste personer for børnene, og de er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Det er dog ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier om pædagogik og holdninger samt de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen, nemlig sammen med børnene og de andre ledere. Du kommer også til at samarbejde med ledere fra andre kredse og får derigennem udvidet dit netværk.

Vigtigst af alt er dog, at det er rigtig sjovt at være en del af et stærkt og forpligtende fællesskab med børn og unge.

I FDF K5 har gennem årene været heldige, at have en masse dygtige og engagerede ledere. Mange af dem er selv vokset op i FDF, har været spejdere eller er forældre, som har interesse for at lave sjove og spændende aktiviteter for børnene. I FDF K5 går vi meget op I at der er et involverende voksen fællesskab for alle voksne - det skal være sjovt at være med og vi afholder også aktiviteter, som kun er for lederne i kredsen.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredsleder Alfred alfredkris33@gmail.com eller ringe og høre mere på 50 45 37 33