I FDF K27 er man senior, når man går i 9. klasse og til man fylder 19 år. Vi elsker at tage seje og skæve mærker, mens vi drikker massere af kaffe. Vi udfolder vores skøre idéer og sjove påfund hver onsdag kl. 18.45-20.30, og man kan vælge at spise sammen med lederne efter mødet.

Som senior får man mulighed for at tage på ture uden sine ledere. Det kan f.eks være på seniorkursus eller Lederskole Landsdel 8

Det er også som senior, at man får mulighed for at blive lederassistent. Som lederassistent er man i mesterlære hos lederne, man hjælpe til på de andre hold med at planlægge og afholde møder.

Ved spørgsmål eller afbud til møderne, så kontakt Magnus, Ingrid, eller Louise (kontaktoplysninger findes herunder).

Magnus Plüger Espø

Leder

Tlf. 29 90 95 14

Tag afsted

Som senior har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorkurser. Her kan du møde FDFere fra hele landet. Du får enestående oplevelser og mindeværdige øjeblikke, samtidig med at du får massere af ideer med hjem til kredsen.

Herunder kan du se hvad seniorene blandt andet har lavet den seneste tid

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere og lederassistenter klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.