Hytten ligger på en spændende naturgrund, som giver et hav af muligheder, og det omkringliggende land byder på marker, skov, eng og mose. Muligheden for gode oplevelser vil vi gerne dele med jer - så I skal være hjertelig velkommen til at bruge vores hytte.

Huset - et helårsisoleret træhus fra 1974, indeholder i stueetagen: Vindfang, hall, 2 mindre soverum med hver 2 senge, 2 toiletter, varmt og koldt vand (dog ikke brusebad), stue med spiseplads, åbent nykøkken og pejs. På 1. sal findes 2 rum med henholdsvis 12 og 14 sovepladser samt bagagehylder. Ialt er der 32 sovepladser.

Grunden er på 2,5 HA. Den rummer skov, en mindre parkeringsplads, en lille sø, brændeskur, en mindre hytte (aflåst), en shelter samt en fodboldbane. Foran hytten findes en bålplads med scene samt udendørs spisepladser.

God fornøjelse
FDF Virum

Kørebeskrivelse

Ankomst med personbil
På lejrgrunden findes mindre parkeringsplads til personbiler. Der drejes fra Kongevejen ned af Høveltevej. Herefter drejes til højre ad Kattehalevej efter at have krydset banen. Drej til højre ved Vestre Teglværksvej. Sejr ligger i bunden af denne vej. Kør forsigtigt.
Se også Link.

Ankomst med lejet bus
Af hensyn til Sejrs naboer, må busser ikke køre op til hytten. Busser må parkere i bunden af Østre Teglværksvej (Bus) ad den lille grusvej på venstre hånd. Herfra er der ca. 200 m. til hytten. Gå under banen ved tunnelen.

Ankomst med offentlig bus
Bus nr. 385 afgår fra Holte station. Stå af ved Blovstrød Kro. Herfra er der ca. 1,5 km til Sejr. Fra Kongevejen er det muligt for gående at komme ind på Østre Teglværksvej. I bunden drejes til venstre ad grusvej, gå herefter under banen.

Ankomst med S-tog
Det er muligt at køre til Allerød Station med S-toget. Herfra er der ca. 2,5 km til Sejr.

Plantegning

Adresse

Vestre Teglværksvej 18

3460 Birkerød

Kontakt for booking

Lars Lentz-Nielsen

Tlf. 25 46 14 70

Sejr@fdf.dk