Hvad er FDF egentlig?

Hvis du har surfet rundt på hjemmesiden og stadig sidder med en fornemmele af, at du ikke er helt sikker på hvad FDF er, så er det måske fordi det kan være svært at forklare. FDF er noget helt særligt, og vores bedste bud er bare, at du kommer forbi og prøver det af - det koster ikke noget!

FDF og spejder - hvad er forskellen egentlig?

Det er et godt spørgsmål, og man kan sikkert finde en masse forskellige svar. Ligemeget hvem du spørger, så kan de ikke løbe fra at FDF og spejder laver mange af de samme aktiviteter. Dog er FDF ikke en del af Den Danske Spejderorganistion, og derfor siger vi heller ikke at vi er spejdere. FDF var blandt de første danske frivillige børne-ungdomsorganisationer og blev stiftet helt tilbage i 1902 - før spejderne kom til Danmark.
Du kan blive helt skarp på forskellen i den korte video herunder:

Er der kun FDF i Virum?

Nej, der er FDF mange steder i landet. Der findes omkring 350 kredse fordelt i hele Danmark og der er over 25.000 medlemmer i alt. Så FDF er faktisk rimelig stort, og bor du ikke lige i nærheden af Virum, så ligger der sikkert en kreds i nærheden af dig også.

Må mit barn tage en ven med til mødet?

Ja! Svaret er altid ja! Eller sådan 98% af gangene. Hvis du vil være på den sikre side, så send lige lederne en mail eller sms, bare lige så de ikke har en kano for lidt eller sådan noget. Men primært er svaret ja - vi vil altid gerne have flere til kredsen.

Kan du stadig ikke finde svar?

Så tøv ikke med at kontakte en kredsleder eller dit barns klasseleder - de kan altid hjælpe!

Klik jer