Kredsmøder

På selve kredsmøderne sker der en masse forskellige aktiviteter. Vi laver bål, cykler ture, går i skoven, laver teater, lærer om religion, læser historier og meget mere. Vores ledere er dygtige , inspirerende mennesker, der er gode til at lave alsidige spændende møder der tilpasser sig årstiden.

Der er er ikke kredsmøder på helligdage og i skolernes ferie.

Udover vores kredsmøder hver uge, laver vi også en masse andre sjove ting i løbet af året. Du kan se billeder af det hele i vores billed arkiv.

Kirkesamarbejde

Vi har ofte arrangementer i samarbejde med kirken. Det kan være spaghetti gudstjeneste, fredslysgudstjeneste og andet. Disse arrangementer er ikke kun for FDF, men vi opfordrer til at man deltager.

Alt det andet....

Der sker også nogle generelle FDF aktiviteter, som ikke er noget vi arrangerer, men hvor nogle af os gerne deltager.

Væbnermesterskab - hvert år i pinsen afholdes der Væbnermesterskab i København. Men inden da er der en masse aktiviteter på vores kredsmøder for væbnere/seniorvæbnere som alt sammen leder op til denne weekend.

Landslejr - hvert 5. år er der landslejr hvor alle FDF'ere fra hele landet mødes (fra Væbnere og op)

Kurser - der er seniorkurser, seniorvæbnerkurser, Blå port osv. Alle kurser der skal sikre inspirationer og kompentencer i endnu større omfang end vi kan give i det daglige.