FDF Nykøbing Sjælland

Møde hver onsdag

Vores åbningstider!

ONSDAGE (undtagen skoleferie og helligdage)

Puslinge 17.00 - 18.00
Tumlinge 17.00 - 18.00
Pilte 19.00 - 20.00
Væbnere 19.00 - 20.30
Seniorvæbnere 19.00 - 20.30
Senior 19.00 - 20.30

Adresse

Dr. Egedsvej 15-17
4500 Nykøbing Sj.

Se på kort >

FDF Nykøbing Sjællands hjemmeside er under ombygning. Nyheder vil være at finde på vores Facebookside og sendes pr. mail til vores medlemmer

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

ALLE kan være med! Både drenge og piger, store og små, voksne og børn. Vi kigger ikke på hvordan du ser ud, hvor gammel du er eller hvad du laver. Hos os er det vigtigste, at vi er sammen, hygger os og har det sjovt. Her er alle lige. Det er blandt andet en af baggrundene for, hvorfor vi har vores ens blå forbundsskjorter. De signalerer ligeværdighed og fællesskab.

Kredshåndbog

Bliv leder - det er super sjovt!

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.