FDF Lemvig

FDF - eventyret begynder her

Velkommen til FDF Lemvigs hjemmeside.

Hjemmesiden indeholder nogle informationer om vores FDF kreds, kontaktpersoner mv.

Du kan finde meget mere på vores Facebook-side. Klik på Linket i sidefoden.

Aktiviteter i kredsen

Kalender

Livet i FDF

Hvad er FDF

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Blev Leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.

Møde hver torsdag

Puslinge 17.00 - 18.30
Tumlinge 17.00 - 18.30
Pilte 17.00 - 18.30
Væbnere 18.30 - 20.00
Seniorvæbnere 18.30 - 20.00
Seniorer 18.30 - 20.00

Adresse

Se på kort >