FDF - Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Alle er frivillige

Ligesom børnene i FDF, kommer lederne også frivilligt. Hverken klasseledere eller kredsleder er ansatte og får derfor heller ingen løn. Alle er med af bare lyst, i deres fritid. Mange ledere har gået i kredsen fra helt små.

Leg, fantasi og fællesskab

Hos FDF Esbjerg 4 arbejder vi for at give børn og unge nogle gode og trygge oplevelser med fantasi og livsglæde. Vi håber, gennem leg og mødet med engagerede voksne, at hjælpe til at udvikle unge mennesker med mod på livet og et ståsted at møde verden fra.

FDF er en del af folkekirkens frie arbejde. FDF Esbjerg 4 er en del af børne- og unge-arbejdet i Grundtvig Sogn.

Vil du være med?

Du er altid velkommen hos FDF, der er også plads til dig. Hos FDF tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter. Der er noget for de kreative, de aktive, naturelskerne og dem der vægter leg og kammeratskab.

Under fanen KLASSERNE kan du se hvilken klasse, der henvender sig til dig, og hvornår de mødes. Du møder bare op, du er velkommen. Aktiviteterne varierer, så kom gerne et par gange før du beslutter om det er noget for dig. Mor og far må gerne være med første gang, hvis der er brug for det.

Ønsker du mere information må du gerne kontakte klassens ledere eller kredslederen. (Se under fanen KONTAKT)

Er du over 18 år, kan du blive leder. Hvis du ønsker dette, kan du kontakte vores kredsleder Berit.