Inde

Hytten er 120 m2 + indskudt etage på 15 m2 og består af ét stort lyst fællesrum med køkken og stort vindues- og dørparti. Derudover 2 toiletter, 1 forrum med håndvask samt 1 handicaptoilet med håndvask og brusebad.
Fællesrummet er indrettet med borde, stole og taburetter til 35 personer, indbygget brændeovn og hyggekrog med faste bænke. Fra fællesrummet er der flere direkte udgange til en stor træterrasse.

Køkkenet indeholder bordplade med 2 køkkenvaske, 1 stort køleskab, 1 keramisk komfur med 4 varmezoner, 1 kaffemaskine, 1 elkedel, gryder og køkkenredskaber samt service til 35 personer.

Hytten er godkendt til brug af op til 50 personer (dog maksimum 15 på det indskudte dæk). Der må overnattes indendørs på gulvet i fællesrummet og i telte udendørs, men ikke på det indskudte dæk.

Til arrangementer, hvor deltagerne skal kunne sidde ved borde indendørs, anbefales maksimum 35 deltagere.

Hytten er særdeles godt isoleret og også meget velegnet til arrangementer i vinterhalvåret. Hytten har gulvvarme og opvarmes med varmepumpe.

Ude

Foran hytten stor plæne indrammet af buske og træer. Her er plads til aktiviteter og teltslagning.

Der er også et bålsted, hvor der kan laves snobrød, ristes skumfiduser og andre sjove grill ting.

Hytten omkranses på flere sider af en stor træterrasse med 3 borde/bænkesæt.

Langs plænen og bag hytten begynder skoven tilhørende Dønkok, som derfra går videre ud i Lisbjerg skov.

På forpladsen ved hytten er der opstillet en ”Go Play stander”, som er en legestation i miniformat.
Det er et display med et antal postkort, hvor der på forsiden er en tegning, og på bagsiden beskrives en leg fra FDFs legedatabase. Derudover står der en kort tekst om FDF og leg. Lejere af Dønkok kan tage et par postkort og sætte legen i gang.

Ved forpladsen op mod indgangsdøren er der en mindre parkeringsplads. Parkering i siden af grusvejen til hytten og øvrige naboer er ikke tilladt.

Detaljeret kort over bygning området

Plantegning over bygning

Oversiget over området

Billeder