I FDF elsker vi at opleve sammen; børn, unge og voksne. Vi kan lege, grine, opleve og udfordre sammen. I FDF laver vi huler, bygger kuglebaner, laver mad over bål og leger sammen. Det er de voksne der sætter rammerne for fællesskabet, og deres ansvar at alle har det sjovt.

I FDF Brenderup-Harndrup arbejder mange mennesker, unge som gamle, for, at netop dit barn kan få nogle uforglemmelige oplevelser. Til hver uge skal der planlægges aktiviteter til 4 forskellig årgange, der skal planlægges lejre og laves informationssedler.

Hvor tit giver du en hånd?

Måske kunne vi bruge din hjælp, det er ikke sikkert, at du kan tænke dig at have et møde hver uge, men der er mange andre ting, der skal gøres i FDF. Der skal males og gøres rent, der skal skrives artikler til vores kredsblad, området omkring vores kredshuse skal holdes, der skal findes rafter og skaffes sponsorer, måske du selv har en idé til noget, du synes, vi mangler, eller har tænkt på, hvor det halter. Hvis du føler, du skylder noget, så grib fat i en leder eller en fra bestyrelsen, så vil vi helt sikkert kunne finde noget til netop dig.