Uddannelse, oplevelser og udfordringer

Når man bliver Seniorvæbner er der mulighed for at komme på de første kurser. Fælles for nedenstående kurser er, at de giver de unge mennesker en kanon oplevelse. Vores kreds betaler deltagergebyr og transporten til og fra kurset eks. en togbillet. Al tilmelding til foregår via nettet, da det er FDFs Landsforbund, som står for kurserne og ikke vores kreds, så tjek https://fdf.dk/uddannelse/kurser/, og se om, der ikke er noget, som interesserer dig. Snak med de andre på dit hold - det kunne være, at de også vil med, så man evt. ikke er helt alene første gang.

Seniorvæbnerkursus

Foregår på Kongeådalens Efterskole. Man melder sig ind på en temagruppe. F.eks. primimad, filmstjerner, OL-træningslejr, konsekvensgruppe. Temaerne varierer fra kursus til kursus. Der er også fælles aktiviteter for deltagerne på tværs af grupperne.

Læs mere her

7-8 Klasseskursus

Et kursus hvor man møder nye venner fra hele landet, har det sjovt, og lave skøre FDF-ting, lære om FDF, dig selv, Gud og fællesskab.

Læs mere her

Seniorkursus

Et kursus for dig, som går i 9. klasse til og med 19 år med fællesskab, venskab og udfordringer som det vigtigste. Temaer som musik, drama, klatring mv. er nu endnu vildere, hyggeligere og udfordrende.

Læs mere her