Vil du være frivillig?

FDF Brabrand består af mange forskellige mennesker, der bidrager til at skabe et godt fællesskab - på hver vores måde. Nogle har en lang historie i FDF Brabrand, andre er lige kommet til. Vi synes selv, at den blanding gør os til et godt sted at være. Derfor er vi også et fællesskab, der har plads til dig og dét, du kan bidrage med. For forskelligheden betyder, at vi kan supplere hinanden og fortsætte vores gode udvikling.

Kort sagt er FDF Brabrand på alle områder velfungerende, og vi har en god økonomi, der gør, at vi kan prioritere lederkurser, lejre, udenlandsture og fantastiske oplevelser for alle aldre. Vi har god tilslutning af både medlemmer, bestyrelsesmedlemmer og ledere, og derfor vil du aldrig stå alene med ansvaret eller opgaverne. Der er altid en erfaren leder eller bestyrelsesmedlem at spørge til råds eller udveksle ideer med.

Vil du være leder?

Vores ledere består af en god blanding af forældre og unge studerende, der tilsammen skaber en god dynamik og et givende fællesskab.

Har du lyst til at høre mere om at blive en del af vores fællesskab som frivillig leder, så er vi altid glade for at høre fra dig, kontakt vores kredsledere Karen Klemmed Hviid, karen@fdfbrabrand.dk, tlf. 30234363 eller Mathilde Mulvad, mathildegmulvad@gmail.com, 40107860.

Vil du være med i bestyrelsen?

Bestyrelsen i FDF Brabrand har det overordnede ansvar for kredsen. Grundlæggende arbejder bestyrelsen for at sikre gode vilkår for ugentlige møder og lejre for børn og ledere. Bestyrelsen har også ansvar for kredsens økonomi, som bygger på indtægter fra kontingenter, tilskud og udlejning af kredsens Mølkærlejr. Vil du vide mere, så kontakt formand Morten Mathiasen, formand@fdfbrabrand.dk, tlf. 27297995

Vil du hjælpe med Mølkærlejren?

Mølkærlejren ejes af FDF Brabrand, og driften indbefatter blandt andet løbende udlejning, vedligeholdelse, rengøring og græsklipning. Meget af arbejdet udføres af betalt arbejdskraft, men mindre opgaver udfører vi selv med frivillig arbejdskraft. Vil du hjælpe med udlejning, praktisk håndværk eller noget helt andet, så kontakt Stig Klitgaard, tilsyn@moelkaer.dk, tlf. 30893174