Sådan behandler vi dine data

24. maj 2018.
Vi har altid forsøgt at gøre det helt enkelt, let og gennemskueligt. Derfor er det helt naturligt for os, at vi passer godt på dine data, som du vælger at give os. Herunder kan du se vores forløb og læse hvor og hvordan vi opbevarer dine data.

Indmeldelse

Vi modtager din skriftlige indmeldelse som vi herefter indskriver i FDFs online medlemsregistreringsprogram CARLA. Forbundet FDF står for CARLA og passer på data heri.

Indmeldelsen indeholder ikke personnummer.

Vi har valgt at have en skriftlig seddel med dit barns navn og et kontakt-telefon nummer på FDF Grunden, så vi altid kan ringe til dig, hvis dit barn bliver syg eller lignende under vores møde. Sedlen hænger på ledervæggen i den blå hytte.

Når du tilmelder dit barn/ dig selv til et arrangement

Vi gemmer tilmeldingen til efter arrangementet og måske lidt længere, hvis der er indhentet tilskud fra kommunen og de vil "tjekke" om vi nu også HAR haft det antal deltagere vi ansøger om tilskud til.

Herefter bliver den fysiske seddel smidt ud.

På tilmeldingssedler står typisk oplysninger vi i forvejen har, men det er mest praktisk med en papirløsning vi kan tage med på tur, så vi fx ikke skal gå på CARLA og finde oplysninger mens vi er på tur fx i udlandet.

Vi spørger altid, men ellers råb højt

Vi sørger altid for at indhente mundtlige og skriftlige tilladelser til at bruge film, fotos m.v. af medlemmerne på FDF’s medier, profiler, sociale medier og hjemmesider. Har vi alligevel lagt noget op, som du mener ikke skal ligge der kan du altid kontakte os på kredsleder@fdf-tst.dk – og vi fjerner det.

Kontakt os – og vi sletter!

Hvis du mener at vi har data liggende på dig, som du ikke ønsker vi skal have, kan du altid bede om at se de data, ligesom vi til enhver tid vil slette dine data, såfremt vi ikke bryder lovgivning, love og regler.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil rigtig gerne gøre det godt. Derfor er vi også meget åbne for forslag som vil gøre din oplevelse hos os endnu bedre og mere sikker. Tøv ikke med at skrive til os på kredsleder@fdf-tst.dk.