Spildlopperne er et mangeårigt samarbejde mellem FDF Stoholm, KFUM og K Stoholm, De Gule Spejdere Sparkær og KFUM Soldater Vennerne Skive, hver lørdag sælges der ting, som folk har været venlige at donere til os, enten når vi har åbent om lørdagen eller i vores rum på Revas Genbrugsstation, spørg pladsmanden hvis du er i tvivl, han er rigtig flink og hjælpsom.

Pengene fra salget, er en vigtig indtægtskilde til, at kunne drive de forskellige foreninger, derfor er vi utrolig glade for samarbejdet og alle de ting, som folk år efter år donerer til os.

I FDF Stoholm er det en fælles opgave, at sørge for, at der altid er folk til salgsvagterne (2 personer, 2 timer hver 3. lørdag), da indtægten fra Spildlopperne er vigtig. Når man første gang har en salgsvagt, er man ikke i tvivl om, hvorfor samarbejdet mellem de forskellige foreninger har eksisteret og fungeret i mange år, man bliver taget imod med åbne arme og føler, at man altid har været en del af Spildlopperne, det er rigtig hyggeligt.

For at det skal blive en god oplevelse for alle, har vi i Spildlopperne aftalt, at vi stiller med 1 rutineret (leder) og 1 ny (forælder), hver gang vi har vagt, så der ikke er nogen, der føler sig Palle Alene I Verden 😯

Når forældrene er blevet "professionelle" kræmere, er de velkomne til at tage vagterne uden en voksen (leder) 😁 Det finder vi ud af med tiden.

I må gerne tage en eller flere hjælpere (børn) med, det er dog kun voksne, der tæller i krydssystem.

Krydserne bruges, når overskuddet skal fordeles imellem foreningerne, endnu en god grund til, at vi altid stiller med de folk, som vi har forpligtet os til 🫱🏻‍🫲🏻 1 voksen = 1 kryds = 💰

Tak for at I forældre velvilligt tager del i arbejdet, med at få vagtplanen til at gå op, det er vi jer dybt taknemmelige for, det betyder rigtig meget for os ledere, så får vi også mere tid til det vigtigste for os, BØRNENE.

Spildlopperne er vigtige for FDF Stoholm, da vi ellers skal hente over 25.000 kr. ekstra hjem på kontingenter, så med lidt arbejde, kan vi sikre en lav kontingent og få nogle af vores ønsker opfyldt, kan det blive bedre og der er vel en lille kræmmer gemt i os alle, samtidig er det tilladt at prutte... 🙊

Åbningstid: hver lørdag mellem kl. 10 og kl. 12. Hvor der ligeledes kan afleveres møbler, porcelæn og andre brugbare ting.

Pap og papir, som også er en del af indtægtskilden, kan afleveres alle dage bag spildlop hallen (pap i buret og papir i de sorte containere).

Adresse: Hammeren 3, 7850 Stoholm.

Se mere på Spildloppernes Facebookside