Medlemsskab

Medlemskab af FDF Stoholm koster 350 kr. pr. halve år, men du har altid mulighed for at opleve FDF, inden du melder dig ind, de 3 første gange er gratis, FDF kan ikke beskrives, det skal opleves.

Indmelding og betaling af kontingent, forgår via medlemsservice.

Har du spørgsmål til indmelding eller noget helt andet?

Er du altid velkommen til at kontakte kredslederen, hun vil med glæde svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig, så det hele går let som en leg. FDF skal være en god oplevelse for vores børn og deres forældre 🌞

Forbundsskjorte

I FDF har vi vores forbundsskjorte på, når vi mødes. En ny skjorte kan købes hos Eventyr Sport, som FDF samarbejder med.

På eventyrsport, kan man købe forskelligt udstyr til FDF, tingene kan bestilles på deres hjemmeside, men kan også købes i deres butikker, den nærmeste findes i Silkeborg. Se flere her.

Godt, men brugt

Til Puslinge og Tumlinge, kan det være en god ide, at købe en brugt skjorte, da man nærmest kan høre børnene gro 😅

Især vil en brugt skjorte være en god ide i starten, da barnet kan komme til at ligne alle os andre, uden at vælte budgettet.

På Facebook findes bl.a. siden FDF genbrugs guld, der findes også andre sider, med brugt udstyr til FDF, her er et link til en af dem.

Vi stiller ikke krav til, at man skal have det nyeste nye i udstyr, men vi ser gerne, at børnene har noget fornuftigt tøj på, der kan tåle røg, lidt vand og at blive beskidt.