Familie-FDF i Ny Tolstrup

Familie FDF er et tilbud til familier, dvs. voksne og børn sammen, hvor der laves aktiviteter i fællesskab. Det kan være bålmad, dragebygning, og oplevelser med natur og friluftsliv i dejlige og naturskønne omgivelser ved shelterne på Midtsjællands Efterskole i Ny Tolstrup. Her er både bålplads, å, skov og mark og vandhuller. Aktiviteterne er primært for børn fra 3-6 år, men børn under tre er meget velkomne! Det koster 300 kroner pr. halvår pr. barn. Vi mødes hver anden mandag fra 17-19 og aftensmad er indtænkt enten som en aktivitet, som madpakke eller fællesspisning af mad lavet på forhånd

Aktiviteterne er målrettet børn på 3-6 år. Man er selvfølgelig velkommen til at medbringe både yngre og ældre børn. Fra 0. klasse kan børnene deltage i almindelige FDF-møder uden deres forældre.
• FDF-møderne holdes i skoven ved Midtsjællands Efterskole midt i Bidstrup Skovene, 10 min. fra Hvalsø. Vi er udenfor til alle møder, men er tæt på faciliteter som vand og toiletter.
• Vi mødes kl. 17 og slutter kl. 19 efter et måltid aftensmad, som vi enten tilbereder sammen eller medbringer hjemmefra (madpakker, sammenskud eller turnus).
• Det er kun børn over 3 år, der meldes ind og skal betale kontingent. Prisen er 300 kroner pr. barn pr. halvår. Man betaler for en sæson og tilmelder sig og deltager i de møder, man kan og vil.

Program for foråret 2023

Mandag d. 27.02 Vi laver bålmad sammen 🔥🥘

Mandag d. 13.03 Årsmøde for hele kredsen 🥳

Mandag d. 27.03 Vi forbereder påsken 🐣🐥🥚

Mandag d. 17.04 Vi finder sten i skoven og maler dem 🌳🪨🎨

Mandag d. 24.4 Vi leger detektiver 🕵️🔍🕵🏼

Mandag d. 8.05 Vi leger i skoven 🏃 🏃‍🌲

Mandag d. 22.05 Vi laver brændenældesuppe 🔥🪵🌿

Mandag d. 12.06 Fælles sommerafslutning 💦🔫🦀

Elisabeth Flensburg Trankjær

Tlf. 60 14 94 69

elisabethtrankjaer@gmail.com

Ledere med noget på hjerte

Til Familie-FDF er der fastlagt et program der giver dig og dit barn fælles oplevelser i naturen. Alle spiser aftensmad sammen inden vi slutter og maden skiftes vi til at hjælpe med.