Aktivlejr i FDF Landsdel 1 er årets helt store begivenhed for alle væbnere og seniorvæbnere i landsdelen!

Vi sover i telt, møder nye og gamle venner og vores instruktør sikrer den fedeste oplevelse, ved at byde på et hav af forskellige, fede aktiviteter. For eksempel Smedieværksted, musikgruppe, underholdning, outdoor hardcore, primi, tons og tummel eller noget helt syttende. Der er som regel omkring 25 forskellige grupper at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Der er unik aftengudstjeneste under åben himmel, den fedeste underholdning lørdag aften, højt til loftet og vi har altid de bedste deltagere; faktisk ca. 250-300, der år efter år sørger for, at der er fyldt med stemning og godt humør.

Udvalget går i gang med planlægningen af lejren i løbet af foråret og indbydelsen plejer at være klar i løbet af sommerferien, lige inden sæsonstart. Hvis du/din leder alligevel ikke har fået den før I mødes efter sommerferien, så tag gerne kontakt til udvalget, så I kan få den.

Aktivlejren holdes i slutningen af september, og du kan altid finde en præcise dato på Aktivlejrens hjemmeside, som du finder til højre på denne side.

Hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i at blive en del af vores dygtige instruktør team, så kontakt endelig os fra udvalget.

Du kan finde indbydelse, holdlederbrev og tilmelding på www.aktivlejr.dk.