Hvem er Seniorerne?

Som senior kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter sammen med din seniorvenner, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller hygge om bålet med lækker gourmetmad. Som senior har du også mulighed for at blive assistentleder for kredsens yngre klasser.

Mød lederne for seniorerne herunder.

Hvad laver Seniore?

Klatrer i træer eller på fjelde. Sejler i kano eller båd. Laver knive eller bestik. Bygger med reb og rafter eller laver bivuak. Snitter med dolk eller andre værktøjer. Laver bål, mad og bliver mætte. Synger og hygge. Er på løb eller hike (vandretur med opgaver). Tager på lejr, Seniorfestival, weekendture som Rangerchallenge eller sommerlejr, på de seje kurser med Seniore fra resten af landet. undervider i kort og kompas samt meget af det man tidligere selv har lært. Sover under åben himmel eller i bivuak – måske slet ikke sove, fordi det hele blev et stort grineflip hele natten.

Hvordan bliver du FDFer?

Hvordan bliver du FDFer?
Alle er meget velkommen til at komme til et par møder, for at være sammen med os og se om det kunne være spændende at være med i FDF.
Der er ingen krav for at starte til FDF – det er bare at komme i gang og få nogle fede oplevelser sammen med kammeraterne. Man kan for eksempel følges med en kammerat de første par gange, en der allerede går til FDF.

Man er også velkommen til at ringe til en af Seniorvæbnerlederne hvis man har spørgsmål eller bare høre hvordan man kan starte.

Hvad skal du ha’ som Senior?

Som senior har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Tag afsted

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7.-8. klassekurser. Dit første kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Kursus for mig

Husk at melde afbud

Så dine venner og vi ledere måske står og venter forgæves.