2023

Og vi er i mål! Vi forstår det ikke helt endnu, - men ja, vi er i mål. Vi har fået det fedeste køkken, de lækreste toiletter med god plads og ikke mindst nyt bad/toilet med plads til vaskesøjle. Alt er på plads - vi er klar til at lave det vildeste FDF igen igen!

Vi er så stolte af det vi er kommet i mål med, men også utrolig taknemmelige for alle dem der har været med til det kunne lykkedes:

Norlys Vækst pulje

Nykredit Fonden

Nordea Fonden

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond

Den Jyske Sparekasses Støttefond

Odd Fellow Logen, Grindsted

Ansager Borgerforening

Ansager Y´s mens Club

- samt en flok håndværkere der kun ville os det bedste:

TS Byg & Montage, Murermester Frede Rasmussen, Baun be free VVS, Ansager Maler

Af hjertet TAK til jer alle!

2022

Det hele startede med en papmache ko, der havde været med på tur i Østrig, men efterfølgende fyldte alt for meget i FDF Hytten. Ifølge formanden var den nødt til at finde andre "græsgange" – datoen var 31.10.2016.

Men kredslederen, der havde været med koen i Østrig, var ikke enig. Det blev til et kompromis – koen blev brændt mod der skulle arbejdes målrettet på renoverings plan af køkken, toiletter og et helt nyt toilet/bad.

Og her godt 6 år senere, efter salg af utallige lodsedler, julekalendere, brændte mandler, parkering af hundredvis af biler, afholdelse af OK kampagner, støtte fra et utal af private sponsorer og firmaer til vores advents hygge arrangementer, har vi nu styr på finansieringen.

Billeder fra Åben Hus arrangement