Turen går til området Woudenberg. Her kommer vi til at bo i en hytte på en campingplads - Hvis du kan hollandsk, kan du læse om stedet HER ;-)

Woudenberg ligger godt 45min. kørsel fra Amsterdam.

Transport: Vi har lejet en bus, der kører os fra Ansager til vores sted i Holland. Bussen vil vi have hele ugen, således vi har privat chauffør på i det hollandske. Turen til Holland tager vi i et stræk, med nogle korte pauser. Turen hjem til Danmark, vil blive taget i to bider, så alle kan holde turen ud efter en god uge.

Hvad skal vi så lave i Holland??

Jamen vi skal da ud og opleve Holland. Turen til Holland vil blive en anden form for sommerlejr, end hvad vi er vant til. Aktiviteterne vil ikke være diverse løb, eller underholdning vi selv har fundet på. Vi skal derimod ud og være rigtige turister - Hvad vi helt præcist skal, vil vi ikke røbe endnu ;-)

Selvfølgelig vil turen stadig være præget af at være en sommerlejr, der er jo stadig tjanser der skal klares, såsom madlavning og en smule rengøring. Og mon ikke vi kunne finde på at lave et lille lejrbål om aftenen, måske lave et snobrød eller riste en skumfidus?

Mangler du informationer, så tøv ikke med at kontakte udvalget.