Bliv FDFer i Aalborg 9 Vejgaard

FDF bygger på sammenhold og fællesskab. Et frivilligt fælleskab som både børn, unge og voksne er en del af. Vi har respekt for hinanden, og alle børn og unge skal mærke, at de er gode til noget.

I FDF i Vejgaard får dit barn oplevelser og et fællesskab, som de ikke får andre steder. Her er der masser af spændende aktiviteter og voksne med tid.

En af FDFs store kvaliteter er at vi er gode til at lave aktiviteter der passer til netop de børn eller unge som skal være med til aktiviteterne. Det betyder også at vi laver mange forskellige aktiviteter.

Vi har altid gang i noget spændende - så hop med på vognen og mød op til et af vores møder. Kender du nogen, der er FDFere, så spørg dem om, hvor sjovt det er. Du kan også læse mere om FDF her på siden

Vi holder møder i vores Kredshus, der ligger på Filstedvej 10b (Omnihuset). Har du lyst til at være med, kan du bare møde op den dag din aldersgruppe har møde, eller kontakte en af lederne i Din eller Dit barns aldersgruppe.

Du er velkommen til at deltage i tre møder, herefter skal du meldes ind i FDF. Et medlemsskab i FDF Aalborg 9 Vejgaard koster 400 kr. halvårligt. Få en indmeldingsblanket af lederne eller print den selv her.