I denne weekend var puslinge og tumlinge på overnatning i hytten Troldhøj på Vemmenæs, og det blev en blæsende og kold omgang.
Efter indkvartering og et enkelt stykke kage, gik vi gennem skoven til stranden, hvor vi oplevede de store bølger og skummet, der fløj ind over kysten. Stenene og tangen på kysten var dækket af is, og det var en meget spændende oplevelse at se, hvordan naturen kan være ret barsk.

Da vi var blæst godt og grundigt igennem, gik vi tilbage til hytten igen for at hygge med forskellige aktiviteter. Nogle forsøgte ihærdigt at få gang i et bål, men til sidst måtte vi give op, da brændet var ret vådt. Andre snittede i de pinde, de havde fundet på turen gennem skoven, og der var også tid til at spille lidt fodbold.

Da spisetiden nærmede sig, begyndte duften af hjemmelavet pizza at sive fra køkkenet og ud på græsplænen, og alle var heldigvis meget sultne. Inden desserten gik vi en kort tur med lommelygterne til kysten på den anden side af næsset, der så helt anderledes ud end det, vi havde set om eftermiddagen, da der ikke var is, og vinden var heller ikke så slem. Da vi kom tilbage, var der is, og så var dagen pludselig gået, og det var tid til at finde soveposerne.

Søndag morgen startede med lidt tegnefilm til at vågne på, og efter morgenmaden var der andagt, hvor alle lavede tegninger, mens der blev læst op fra Børnebiblen. Både børn og ledere præsenterede efterfølgende deres tegningerne for resten, og der var bragende bifald til alle kunstnerne.

Inden vi skulle hjem, tog vi endnu en tur til stranden, inden vi vendt tilbage til hytten og blev mødt af forældrene, der sørgede for, at alle kom godt hjem efter en rigtig god tur.