Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) under Svendborg Kommune havde i dag inviteret ledere fra alle kommunens spejdergrupper i Gorilla Park for at klatre på de forskellige baner og hygge sig sammen. Derudover skulle der også uddeles Årets Spejderlederpris 2016 til to ledere, som har ydet en særlig indsats i sin kreds eller gruppe, og en af priserne gik i år til FDF Tåsinges kredsleder Allan Moberg Andreasen.

Det var en glad og overrasket kredsleder, der modtog prisen, som han også ønsker at tilegne de øvrige ledere og ikke mindst børnene og de unge i kredsen. "Det er deres engagement og humør, som gør det til en fornøjelse af komme til FDF-møde hver eneste uge. Når jeg kan mærke, at medlemmerne og deres forældre påskønner det arbejde, jeg og de andre ledere udfører, giver det bare endnu mere lyst til at lave sjove og udfordrende aktiviteter, der kan medvirke til at give børnene og de unge et ståsted at møde verden fra," siger Allan Moberg Andreasen.

Prisen uddeles af Svendborg Kommune og blev overrakt af viceborgmester Henrik Nielsen, der også deltog i klatreaktiviteterne, og den består af et diplom og et legat på 2000 kr.