Da vi for et år siden lavede vores indberetning af medlemstallet for kredsen, viste optællingen 19 kontingentbetalende medlemmer, herunder lederne, og det tal er i år steget til 23, hvilket svarer til en fremgang på 21% - og ser vi kun på medlemmer under 18 år, nærmer stigningen sig 27%. Det er vi naturligvis meget glade for, for vi er helt sikre på, at FDF bliver sjovere, vildere, hyggeligere og på alle måder bedre, jo flere vi er.

Vi mener, at den bedste reklame, vi kan få, er børn og unge, der fortæller deres kammerater om de oplevelser, de har i FDF. Hvis de synes, det er sjovt, bliver det også sjovt at være voksen FDFer, og så bliver aktiviteterne federe, og rammerne for at finde sit ståsted bliver endnu bedre. Vi er også glade for, at vores initiativ med at holde åbent hus lige inden sommerferien og invitere de børn, der er på nippet til at begynde i skole, tilsyneladende også har en positiv effekt.

Tallene viser selvfølgelig, at FDF Tåsinge på ingen er Danmarks største kreds, men det er et sted, der er rart at være, og derfor håber vi også, at vores medlemmer vil blive ved at invitere deres kammerater med. Vi er i hvert fald klar til at tage mod alle, der har lyst til at være med i vores fællesskab.