Alle medlemmer og pårørende der har en mail registret i Medlemsservice kan logge på. Det gøres på medlem.FDF.dk kan I ikke huske jeres kode, kan I bare bestille en ny på ”Nulstil adgangskode”. Når man som pårørende (Anders And) er logget på, har man adgang til sine børns profiler (Rip And).

I Medlemsservice kan I:

  • Rette adresse, mail, mobilnumre mm på de profiler I har adgang til
  • Tilmelde personer til lejre og ture
  • Betale kontingent

Den eneste ting i skal husk er at mailadresse og mobilnumre skal kun stå på den person den tilhører – Så fars mailadresse skal kun stå på far…

I Medlemsservice er der på alle medlemmer under 18 år angivet en betaler. Det ses på medlemmet.

Der er sat en forælder på alle og det er lidt tilfældigt hvem der er valgt. Er I flere forældre kan I selv ændre det, til det der passer jer. Den der skal være det fremover kan tage rollen, men man kan ikke give den væk…
Er der medlemmer over 18 år hvor forældrene skal betale, som skrive til Klostermann@FDF.dk og jeg hjælper med at sætte det op

Når vi laver jeres kontingentfaktura bliver den udstedt til den person der er betaler på det tidspunkt. og det er så denne person der modtager en mail med link til hvor der kan betales.

I kan vælge at tilknytte en betalingsaftale til en person, så vil kontingentbetalingsfakturaer sendt til denne person automatisk blive betalt når vi kommer til sidste rettidige betaling.

Det betyder at betalingsaftalen skal ligge på den forælder der skal betale og IKKE på medlemmet - Så kan dem med flere børn nøjes med en betalingsaftale.

Hver nat kigger Medlemsservice på alle de ubetalte fakturaer, hvor tilmeldingsfristen er overskredet og ser om der er en betalingsaftale, er der det bliver den betalt. Så har man lavet en betalingsaftale bliver fakturaer for fremtiden betalt.